Lisätietopyyntö

Lisätietopyyntö tuottajavastuun hoitamisesta

Tällä lomakkeella saatte yhteyden niihin tuottajavastuualojen tuottajayhteisöihin, joiden tuottajavastuuvelvoitteet yrityksenne tulee hoitaa. Tuottajavastuun hoitaminen on yritykselle lakisääteinen velvollisuus. Tuottajavastuualoja ovat pakkaukset, ajoneuvot, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, akut ja paristot, paperi ja renkaat. Tuottajavastuussa olevia yrityksiä ovat edellä mainittujen tuotteiden maahantuojat, valmistajat, etämyyjät sekä pakkaajat ja pakattujen tuotteiden maahantuojat.

Valitkaa alta tuottajavastuualat, joista haluatte lisätietoa. Voitte tarkistaa Pirkanmaan ELY-keskuksen chatbotin avulla mitä tuottajavastuualoja yrityksenne tulisi hoitaa. Pirkanmaan ELY-keskuksen ylläpitämästä tuottajarekisteristä voitte tarkistaa, onko yrityksellänne tai yhteistyökumppanillanne hoidossa jo jokin tuottajavastuuala.

Täyttäkää lomakkeen muut tiedot, niin välitämme lisätietopyynnön eteenpäin tuottajayhteisöille, jotka lähettävät yhteyshenkilöllenne lisätietoa tuottajayhteisöön liittymisestä sähköpostitse.

Huomioittehan, että eri tuottajavastuualoja hoitavat eri tuottajayhteisöt. Jos haluatte hoitaa tuottajavastuun esimerkiksi sähkö- ja elektroniikkalaitteesta, joka sisältää myös pakkauksen ja pariston, tulee yrityksen liittyä kolmeen eri tuottajayhteisöön.

Jäsenhakemus

Tuottajavastuuala

Valitse yrityksenne tuotteita koskevat tuottajavastuualat:

Juomapakkaukset

Jos haluat liittyä pantilliseen järjestelmään, valitse alta pantillinen järjestelmä ja valitse juomapakkaustyypit. Jos haluat liittyä pantittomaan järjestelmään, valitse pantiton järjestelmä.
Järjestelmä
Pantilliset juomapakkaukset

Akku- ja paristoluokat

Akkutyyppi

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet

Laiteluokat

Yrityksen maahantuomat ajoneuvotyypit

Ajoneuvolaji

Yrityksen perustiedot

Yhteyshenkilö